Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geen Biestemerk vanwege corona

Geplaatst op: 8 september 2020

Over de koppen lopen...foto's Erik Eenkhoorn

Corona gooit ook roet in het eten op de derde dinsdag van oktober. De Biestemerk gaat niet door, zo is dinsdagmiddag bekend gemaakt. Ook de traditionele kermis zal er niet zijn. “We willen voorkomen dat aangename momenten leiden tot verspreiding van het virus”, zegt burgemeester Bilder.

“We begrijpen goed dat heel veel mensen hier ieder jaar weer naar uitzien, maar op dit moment moeten we keuzes maken die pijn doen. De kans is natuurlijk groot dat de afstand niet gewaarborgd kan worden en dat is te gevaarlijk. Snert eten bij de familie kan natuurlijk wel, maar we adviseren om het aantal mensen dat men ontvangt te beperken”, vulde het gemeentebestuur aan tijdens een persmoment.

Of de oliebollenkraam wél naar de Tapijtstad komt, is nog onduidelijk. “Als dat verzoek binnenkomt, zal het in welwillendheid worden overwogen”, sluit Bilder af.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Geen Biestemerk vanwege corona

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500