Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kinderen kunnen weer meedoen aan ‘Kies je sport’

Geplaatst op: 14 september 2020

Dit jaar kunnen alle kinderen van de basisscholen in Zwartewaterland meedoen aan ‘Kies je Sport’. Dit geldt ook voor kinderen in de leeftijdscategorie 5 t/m 12 jaar die in Zwartewaterland wonen, maar buiten de gemeente naar school gaan.

Wederom geven sportaanbieders kinderen de kans, door middel van trainingen, kennis te maken met verschillende sportieve activiteiten. Het aantal trainingen bij een sportaanbieder varieert van 2 tot 4 keer. Aanmelden kan maar liefst voor 20 verschillende sporten.

Kinderen uit groep 1 en 2 kunnen zich nu dus ook aanmelden. Voor hen staan de volgende sporten op het programma: Peuter-kleuterdans, gymnastiek, tennis en ballet.

Kies je Sport is niet alleen bedoeld voor kinderen die nog geen sport gevonden hebben, maar ook voor kinderen die eens willen ervaren hoe het is om een andere sport te beoefenen.  Daarnaast kan er twijfel zijn of de sport die nu beoefend wordt de leukste of meest geschikte is. In dat geval kan Kies je Sport de uitkomst bieden.

Aanmelden kan online. Op de site is alle informatie te vinden over de beschikbare trainingen (data, tijd, locatie, etc). Aanmelden kan vanaf 14 september t/m 8 oktober.

Vragen/opmerkingen? Neem contact op met Martijn Jansen, m.jansen@zwartewaterland.nl.​

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500