Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wie zet de snelste tijd neer in een Formule 1 wagen?

Geplaatst op: 16 september 2020

(Adv.) Zaterdag 19 september van 10.00 tot 16.00 uur vindt in Hasselt, Zwartsluis, Genemuiden en IJsselmuiden een inschrijfdag plaats. Tijdens deze dag staan op iedere locatie Formule 1 race- simulatoren. Deelnemers maken hiermee kans op een exclusieve race-experience op circuit Zandvoort. Ook zijn er lokale verkopers aanwezig om vragen te beantwoorden en te helpen bij de aanmelding voor glasvezel.

Locaties inschrijfdag en Formule 1 race simulator

Zaterdag 19 september van 10.00 tot 16.00 uur vindt de inschrijfdag plaats in:

Hasselt: Aan de Kaai
Zwartsluis:
Stationsweg/promenade
Genemuiden:
Bordes Havenplein
IJsselmuiden:
Oude Connexion gebouw, Spoorstraat 3

Prijsuitreiking 16.00 uur

In iedere plaats staat een rijsimulator. Om 16.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats van de snelste deelnemer in Hasselt, Zwartsluis, Genemuiden en IJsselmuiden. Er worden prijzen verdeeld onder mensen onder 18 jaar en mensen vanaf 18 jaar en ouder. De officiële prijsuitreiking met een podium en echte bekers vindt om 16.00 uur plaats. De eerste prijs voor de snelste inwoner van 18 jaar en ouder is een exclusief race-experience op circuit Zandvoort. De eerste prijs voor de snelste inwoner onder de 18 jaar is een kartarrangement met 4 personen in Lelystad. De 2e prijs is een Max Verstappen cap official 2020 en de 3e prijs een Red Bull Racing mok.

Aanmelden glasvezel voor 21 september 2020
Aanmelden voor glasvezel kan nog tot 21 september bij een lokale verkoper of via de website van één van de telecomaanbieders. Kijk voor meer informatie op gavoorglasvezel.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500