Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bloei Verloskundigen: vernieuwde praktijk met nieuwe naam

Geplaatst op: 18 september 2020

Dit rompertje heeft de eerste baby gekregen die geboren is binnen de praktijk onder de nieuwe naam. Deze heeft een tijdje op zich laten wachten en is 9 september thuis geboren.

(Adv.)“Met veel trots willen wij, Lida, Maaike en Lydia, iedereen laten weten dat vanaf heden ‘Verloskunde Praktijk Wijde Wieden’ verder gaat onder de naam ‘Bloei Verloskundigen’.

Een nieuwe naam, een nieuw logo, een totale make-over van de praktijk in Hasselt en een volledig vernieuwde en uitgebreidere website; www.bloeiverloskundigen.nl. Met deze vernieuwingen kunnen wij uitstralen waar we voor staan: professioneel – modern – fris – zacht met een stoer randje.

De naam ‘Bloei’ symboliseert de groei en ontwikkeling op fysiek en emotioneel vlak van zowel het kind als de (aanstaande) ouders in de zwangerschap.

Samen met onze waarnemend verloskundigen bieden wij de persoonlijke zorg die je van ons gewend bent. Je kunt bij ‘Bloei Verloskundigen’ terecht voor veilige, warme en toegankelijke zorg. De passie voor het vak verloskunde verbindt ons als team.

Bij ‘Bloei Verloskundigen’ ben je van harte welkom op onze praktijk in Hasselt of Vollenhove voor een kinderensconsult, zwangerschapscontroles, medische zwangerschapsecho’s, wensecho’s, begeleiding tijdens de bevalling en kraamtijd en ook voor advies rondom anticonceptie en het plaatsen van een spiraal.

Woon je in ons werkgebied, welke te vinden is op onze website, en kunnen we je begeleiden bij bovengenoemde situaties of hulpvragen? Neem dan contact met ons op: info@bloeiverloskundigen.nl of 06-22224365.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500