Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Amazone Dianne Fuite op podium in Hulshorst

Geplaatst op: 21 september 2020

Afgelopen weekend was succesvol voor springruiters van de Zwartewaterruiters.

In Hulshorst werd een springwedstrijd georganiseerd waar Dianne Fuite goed in vorm was. Samen met haar paard Il mio amore F wist ze een mooie snelle ronde te rijden. Met de tijd van 37,55 seconden wist ze beslag te leggen op de derde prijs in de klasse L.

Marloes de Vries kwam tijdens het ‘Nazomerconcours’ in Nieuwleusen het parcours in met haar pony Poppings Majade. Na een mooie foutloze ronde in de klasse BB wist ze ook in de klasse B foutloos door het parcours te springen. Met 75,5 stijlpunten die de combinatie van de jury kreeg mocht ze de zesde prijs in ontvangst nemen in de klasse B/D.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500