Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bilder: ‘Verwachting dat aantal besmettingen toeneemt’

Geplaatst op: 21 september 2020

Burgemeester Bilder roept vanavond dat het belangrijker is dan ooit om gehoor te geven aan de coronaregels.

“De laatste dagen is het aantal COVID-19 besmettingen in Zwartewaterland sterk toegenomen. Uit het bron- en contactonderzoek van de GGD blijkt dat de oorzaak van deze stijging deels terug is te leiden naar een bijeenkomst in de privésfeer in Genemuiden. De verwachting is dan ook dat het aantal besmettingen de komende dagen gaat toenemen. Dit is een zorgelijke ontwikkeling. Ik wil hierbij de inwoners nadrukkelijk vragen thuis te blijven bij verkoudheidsklachten en zich te laten testen. Ben je besmet, dan blijf je thuis. Inwoners die in (nauw) contact zijn geweest met besmette personen, wil ik op het hart drukken ook thuis te blijven en contact op te nemen met de GGD”, vertelt Bilder.

“Het is nu meer dan ooit belangrijk dat wij gehoor blijven geven aan de adviezen van de overheid, zoals maximaal zes mensen thuis ontvangen en regelmatig handen wassen. We zijn al eerder zwaar getroffen door corona. Samen kunnen en moeten we voorkomen dat dit weer gebeurt”, aldus de burgervader.

Gepubliceerd door Robert Jansema

4 thoughts on “Bilder: ‘Verwachting dat aantal besmettingen toeneemt’

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500