Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Coronavirus maakt comeback in Zwartewaterland

Geplaatst op: 21 september 2020

De afgelopen twee dagen hebben 10 personen uit Zwartewaterland te horen gekregen dat ze positief zijn getest op COVID-19. In de afgelopen week zijn in totaal zeventien besmettingen geconstateerd in deze gemeente.

Dat blijkt uit de cijfers die het RIVM dagelijks verstrekt via haar website. Het is momenteel nog niet bekend in welke kern(en) het virus heerst.

Burgemeester Bilder liet eerder dit weekend al weten: “De trend is heel duidelijk, we zien een behoorlijke stijging in IJsselland. Men weet dat als deze trend voortzet, er een explosieve stijging kan volgen. Op dit moment heeft IJsselland nog geen aanvullende maatregelen, maar wij moeten ons goed houden aan de huidige maatregelen om erger te voorkomen.”

Gepubliceerd door Robert Jansema

2 thoughts on “Coronavirus maakt comeback in Zwartewaterland

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500