Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schoenendoos-actie voor Orandea

Geplaatst op: 21 september 2020

Evenals vorig jaar wordt er in Genemuiden weer een schoenendoos-actie gehouden. Graag wil de organisatie de kinderen en gezinnen in Oradea en omgeving blij maken met gevulde schoenendozen.

Alinda Visscher legt uit: “De families en kinderen hebben weinig of geen inkomen en leven in schrijnende omstandigheden. De situatie is door coronavirus bij sommige familie nog heftiger geworden. Ze hebben weinig eten en drinken, en de winters zijn er erg koud. Er is vaak een te kort aan brandstof. De mensen hebben behoefte aan warme kleding. De kinderen hebben ook geen of nauwelijks speelgoed. Ze zien altijd weer uit naar een gevulde schoenendoos. Het is heel mooi om te zien hoe blij de kinderen/ mensen zijn wanneer ze een doos krijgen uit Nederland.”

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500