Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Diploma-uitreiking bij de OVG

Geplaatst op: 24 september 2020

Afgelopen woensdagavond kregen de geslaagde leerlingen welke via het Deltion College een BBL2 of BBL3 opleiding hebben afgerond hun diploma van burgemeester Bilder.

“De kansen op een goede baan in de bouwnijverheid zijn de komende jaren gegarandeerd. De woning tekorten zijn dusdanig groot dat er nog ruim 850.000 nieuwe woningen bij moeten komen” aldus dhr. Bilder.

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus was de diploma-uitreiking dit jaar iets anders dan normaal. De leerlingen werden ontvangen in de werkplaats van de OVG en namen plaats aan een tafel op 1,5 meter afstand met een hapje en drankje. Jan Verhoek (docent Deltion College) vertelde een kort verhaal over de schooltijd van de leerling en daarna werd het diploma ondertekend.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500