Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Alle Genemuider kapsalons roepen op tot voorzichtigheid

Geplaatst op: 25 september 2020

Alle kapsalons in Genemuiden doen in een brief richting de redactie een oproep tot voorzichtigheid.

“Beste klant zoals iedereen weet lopen de coronabesmettingen weer op, helaas! Wij willen u daarom vragen nog weer voorzichtiger te worden. Wij hebben informatie in gewonnen bij de GGD, ANKO en de Kamer van koophandel. Wist u dat als u bij ons in de salon komt met lichte klachten, en na 10 dagen u coronapositief blijkt te zijn, dat wij als salons 10 dagen in quarantaine moeten en dus de zaak moeten sluiten? Wij krijgen dan geen financiële bijstand. Daarom willen wij u nog een keer vragen en attenderen: heeft u lichte klachten dan willen wij u toch vragen of u de afspraak wilt annuleren of om te verzetten. Maar bent u gezond en bent u toe aan een knip- en/of kleur behandeling, dan ontvangen wij u graag in een van onze salons. Denk aan elkaar, en samen staan we sterk”, merken de ondernemers op.

De brief is ondertekend door Double boost Hairstyling, Kim’s styling, Kapsalon de Miente, Salon Inge, Miranda’s hairfashion, BarbershopAdem, Kapsalon Patrica, Knip enzo Hilona Halfwerk, Eline’s Haarmode en Kapsalon van der Haar.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500