Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Harpe Davids schrapt repetitie vanwege coronabesmetting

Geplaatst op: 28 september 2020

Een koorlid van mannenkoor Harpe Davids is afgelopen weekend positief getest op het coronavirus. Omdat dit koorlid op de repetitieavond van maandag 21 september aanwezig was heeft het bestuur van Harpe Davids besloten om uit voorzorg de repetitieavond van maandag 28 september te cancelen. De besmetting heeft vermoedelijk niet plaatsgevonden tijdens het zingen, meldt het koor.

Het betreffende koorlid had op de laatste repetitieavond geen klachten en heeft zich aan de anderhalvemeter-maatregel gehouden. Ook de ventilatie in de repetitieruimte, een grote hal van Cotap, was in orde. Het bestuur van Harpe Davids overlegt deze week over het al dan niet hervatten van de verdere repetities in de huidige omstandigheden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500