Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub bedankt haar scheidsrechters

Geplaatst op: 3 oktober 2020

Foto: Helmich Lubberts

Ook dit jaar vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 3 tot en met 11 oktober 2020.

Het bestuur van SC Genemuiden: “Waar zouden we zonder ze zijn, “Scheidsrechters” de mannen en vrouwen die wekelijks binnen de lijnen staan om de voetbalwedstrijden in goede banen te leiden. Bij Sportclub Genemuiden is dat niet anders. In het kader van de week van de scheidsrechter werden zij in het zonnetje gezet door hen een attentie aan te bieden, scheidsrechters bedankt.”

Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en misschien doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. In de Week van de Scheidsrechter willen natuurlijk zo veel mogelijk scheidsrechters in het zonnetje zetten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500