Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Prijzen voor Flier en Beens van Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 5 oktober 2020

Sem Beens met Mandy.

Afgelopen donderdag werden er in Rijssen de Mölke Rijssense dressuurdagen georganiseerd. Dressuuramazone Janine Flier wist hier ondanks de enorme regenbuien succesvol voor de dag te komen.

Met haar paard Harley heeft ze in de klasse ZZ-licht 2 keurige proeven weten neer te zetten. Met in de eerste proef 226 punten en in de tweede proef 236 punten mocht ze de twee maal de tweede prijs mee naar huis nemen van de gecombineerde klasse Z2/ZZ-licht. Tevens waren ze Overall ook de beste combinatie en ook dit leverde een mooie extra geldprijs op.

Sem Beens reisde af naar IJsselmuiden naar het Maarle Indoor spring concours voor pony’s.

Samen met zijn pony Mandy hebben ze hier de klasse B succesvol afgesloten. Sem wist met Mandy het eerste parcours foutloos door te komen en met 73 stijlpunten was dit goed voor de derde prijs in de klasse B/C. In het tweede parcours deed de combinatie er nog een schepje boven op en na ook hier een foutloze ronde te hebben laten zien en 75,5 stijlpunten van de jury wonnen ze hier de eerste prijs. Deze mooie combinatie kan met een goed gevoel over naar de Klasse L.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500