Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Glasvezelaanbieder wil alsnog beoogde 35 procent binnenhalen

Geplaatst op: 8 oktober 2020

Delta is er niet in geslaagd om 35 procent van de Zwartewaterlandse huishoudens te strikken voor een glasvezelabonnement. Dat percentage is nodig voordat de provider overgaat tot aanleg van glasvezel. Echter verlengt Delta haar campagne.

“Door de coronamaatregelen is het lastig geweest om iedereen persoonlijk te overtuigen van glasvezel. Daarom verlengen we de campagne tot begin december zodat we hopelijk de benodigde 35 procent halen. We bieden ook kortingen aan. Mensen die al een abonnement hebben afgesloten kunnen ook op dat voordeel rekenen”, sluit Jan Willem Bloemen af namens Delta.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500