Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Kaaihof ook op zaterdag geopend voor koffie en lunch

Geplaatst op: 9 oktober 2020

Vanaf volgende week zaterdag 17 oktober is het ook mogelijk om op zaterdag te lunchen bij de Kaaihof.

Hiermee willen Harold en Jennifer inspelen op de behoefte die er volgens vele winkeliers toch wel is in het bruisende centrum. Zaterdag is een dag waarop veel mensen er op uit gaan en gezellig gaan winkelen. Dit combineren ze vaak met een lekkere lunch of door een kopje koffie te gaan drinken. Dit kan dus vanaf volgende week ook bij De Kaaihof ook op zaterdag. Reserveren is vanwege de coronamaatregelen wel gewenst.

Harold vertelt: “Doordat we opengaan op zaterdag hebben we doen besluiten om op maandag dicht te gaan. Deze dag is toch vaak een dag waarop zakelijke lunchafspraken worden gedaan. Vanwege de nieuwe coronamaatrgelen  zijn deze echter minimaal. Onze winkel Buitenbosch blijft wel gewoon op maandag geopend en daar kan eventueel ook een lunch genuttigd worden door liefhebber.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500