Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Volleyballers uit Dalfsen te sterk voor heren Ruutvoorn

Geplaatst op: 12 oktober 2020

De heren van Ruutvoorn speelde afgelopen zaterdag hun vierde wedstrijd tegen de toenmalige nummer 3 van de ranglijst vv Ouvol HS1 uit Dalfsen. Ook afgelopen zaterdag werd de wedstrijd weer voor een lege tribune gespeeld.

De heren begonnen de wedstrijd sterk en hadden daardoor zicht op een aantal punten, de eerste set ging gelijk op. Toch maakte de tegenstander steeds 4 punten terwijl de heren er 2 of 3 maakten, op die manier liep de tegenstander steeds iets uit. De eerste set eindigde in een 22-25 verlies en zo ging de eerste set naar de Heren van Ouvol.

Voor de tweede set werden er de nodige dingen besproken door coach Kees op den Kelder om zo nog meer ballen van de grond te rapen, ook deze set werd sterk begonnen en ging in het begin gelijk op. Helaas ging deze set op dezelfde manier als de eerste en zo wonnen de heren van Ouvol ook deze set met 20-25. De hoop zat er nog in bij de heren van Ruutvoorn om er een 5 setter uit te slepen en zo 3 puntjes in Genemuiden te houden, dit was ter vergeefs.

In het begin ging het weer gelijk op, maar toch kwam de ervaring boven drijven en deze set ging met 16-25 verloren. Voor de vierde set werden er de nodige aanpassingen gedaan om zo frisse energie in het veld te brengen, helaas betaalde dit zich niet uit en ook deze set ging naar de sporters uit Dalfsen. De vierde set werd gewonnen met 16-25 en zo gaan de 5 punten mee naar het Vechtdal, daardoor klimt vv Ouvol naar de tweede plek op de ranglijst en zakken de mannen van Ruutvoorn naar de negende plek. De ploeg uit Genemuiden heeft nu twee weken rust en reist 24 oktober af naar Hoogeveen om daar een wedstrijd tegen FOOX Olhaco H4 te spelen, dit team staat op de derde plek in de ranglijst.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500