Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewater FM schrapt voorlopig ‘Sport Lokaal’

Geplaatst op: 14 oktober 2020

Zwartewater FM schrapt de komende periode het zaterdagmiddagprogramma ‘Sport Lokaal’. In verband met de nieuwe maatregelen is het niet meer toegestaan om voor volwassenen sportwedstrijden te organiseren.

Het radioprogramma bij de lokale omroep brengt iedere zaterdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur live nieuwsflitsen vanaf de lijn. Luisteraars worden op die manier op de hoogte gehouden over de voetbalwedstrijden in Zwartewaterland, Sint Jansklooster en Belt Schutsloot.

Mogelijk zal de lege zaterdagmiddag worden opgevuld met een muziekprogramma. Voor 14.00 uur en na 17.00 uur draait de reguliere programmering.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500