Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Moeder en dochter Flier in de prijzen

Geplaatst op: 19 oktober 2020

Evi Flier met Bluff.

Evi Flier had samen met haar pony Bluff haar officiële wedstrijddebuut op het concours in Veeningen. Het was vroeg opstaan voor de amazone maar dat was zeker niet voor niets. De combinatie heeft twee nette proeven laten zien aan de jury in de klasse B/AB, deze werden beloond met 202 en 203 punten. Hiermee mocht Evi twee keer de eerste prijs mee naar huis nemen.

Vorige week was er een meerdaags dressuur concours ‘Het Gouden IJzer’ in Luttenberg. Hier verscheen haar moeder Janine Flier in de dressuurring met haar paard Harley in de klasse ZZ-licht. Ondanks de spanning in de eerste proef won de combinatie met 225 punten toch nog de tweede prijs. Met de tweede proef wisten ze zich goed te herpakken en hebben ze een fijne proef kunnen rijden. Met 241,5 punten wonnen ze ook hier de tweede prijs.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500