Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuidenaar leidt politie naar illegaal Sluziger vuurwerk

Geplaatst op: 22 oktober 2020

Een 18-jarige Sluziger is inmiddels weer op vrije voeten. Maandag deed de politie een inval bij hem thuis waarbij 1000 nitraten en 150 cobra’s werden aangetroffen. De man werd aangehouden nadat eerder die avond een jongeman uit Genemuiden werd betrapt met 33 nitraten. 

Uit een onderzoek bij deze Genemuider verdachte wist de politie los te peuteren dat de illegale vuurwerkleverancier uit Zwartsluis kwam.

De grote hoeveelheid illegale knallers werd aangetroffen bij een woning in het buitengebied van Zwartsluis. Het bezit van zwaar illegaal vuurwerk levert vaak een strafblad op. Ook werd maandagavond een melkbus van een Genemuider carbidschieter in beslag genomen. Alle drie de zaken worden verder afgehandeld door het Openbaar Ministerie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500