Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Instappen via voordeur mag weer bij lijnbus

Geplaatst op: 30 oktober 2020

Buspassagiers in de Kop van Overijssel kunnen vanaf 2 november weer instappen bij de voordeur van de bus. Door de plaatsing van schermen is de werkplek van de chauffeurs aangepast. Dit om besmettingen tot een minimum te beperken.

Om de veiligheid van chauffeurs te blijven borgen zijn de voorste stoelen niet toegankelijk. Ook is de aanduiding voor staanplaatsen iets naar achteren verplaatst, zodat reizigers zich niet binnen anderhalve meter van de chauffeur bevinden.

Men kan dus bij de chauffeur weer een kaartje kopen. Dit betekent ook dat kinderen tot en met 11 jaar niet meer gratis mogen meereizen vanaf 26 oktober. Voor deze kinderen kan een Kidskaartje voor € 1,15 worden aangeschaft bij de chauffeur.

Vanaf 2 november geldt voor inzittenden: instappen door de voordeur, uitstappen via de achterdeuren. Het gebruik van een mondkapje blijft verplicht.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500