Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ontdek het kerstpakket-geheim van de smid bij Buitenbosch

Geplaatst op: 30 oktober 2020

(Adv.) Met het einde van een veelbewogen jaar in zicht is het nu hét moment om het perfecte kerstgeschenk voor je personeel en relaties uit te zoeken. Juist in deze tijd kun je het verschil maken met een persoonlijk en zorgvuldig samengesteld pakket. Als blijk van waardering voor de keiharde inzet of prettige samenwerking.

Bij Buitenbosch staat de smederij boordevol kerstgeschenken die in teken staan van genieten, voor elk moment van de dag iets smakelijks of een blijvend geschenk om het warm van te krijgen. Neem een kijkje op de speciale kerstpakkettenpagina www.buitenbosch.nu/kerstpakketten of kom langs in onze smederij, want het echte geheim van de smid verklappen we pas onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers. Mail naar info@buitenbosch.nu of bel 038-3857500 voor een afspraak.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500