Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Honderd gevulde schoenendozen ingezameld voor goede doel

Geplaatst op: 31 oktober 2020

Fotoserie: Peter Leenhouts

Vandaag zijn er 100 gevulde schoenendozen binnengekomen bij initiatiefneemster Alinda Visscher. “Super. Boven verwachting”, vertelt ze blij. Graag wil de organisatie de kinderen en gezinnen in Oradea en omgeving blij maken met gevulde schoenendozen.

Alinda Visscher legt uit: “De families en kinderen hebben weinig of geen inkomen en leven in schrijnende omstandigheden. De situatie is door coronavirus bij sommige familie nog heftiger geworden. Ze hebben weinig eten en drinken, en de winters zijn er erg koud. Er is vaak een te kort aan brandstof. De mensen hebben behoefte aan warme kleding. De kinderen hebben ook geen of nauwelijks speelgoed. Ze zien altijd weer uit naar een gevulde schoenendoos. Het is heel mooi om te zien hoe blij de kinderen zijn wanneer ze een doos krijgen uit Nederland.”

Op 14 november kan men weer gevulde dozen inleveren aan de Nijverheidsstraat 15a. Eind november gaan ze op transport naar de mensen die het hard nodig hebben.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500