Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Testlocatie zoekt zorgmedewerkers

Geplaatst op: 31 oktober 2020

De OK Vitaal corona-testlocatie is op zoek naar mensen die kunnen helpen met het afnemen van testen. “Zo bieden we samen de gemeente Zwartewaterland zekerheid in onzekere tijden”, meldt de Ondernemerskring.

De OK Vitaal zoekt mensen die BIG-geregistreerd zijn of een flinke affiniteit hebben met de zorg. Dit ter uitbreiding van de huidige poule aan testers.

Elke beschikbaarheid is welkom. De opleiding tot tester krijg je aangeboden van de OK Vitaal. Het aantal uren en wanneer je wordt ingepland om te helpen, is afhankelijk van jouw beschikbaarheid. Dit wordt in overleg met jou afgestemd. Aanmelden kan via info@okgenemuiden.nl. Na aanmelden word je gebeld om te bespreken wat er van je verwacht wordt .

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500