Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Uitslag Biestemerk speurtocht

Geplaatst op: 31 oktober 2020

De Genemuider Ondernemers Vereniging blikt terug op vorige week: “Wat een leuk succes waren de G.O.V Biestemerk acties. Met natuurlijk de geslaagde G.O.V. online Biestemerk quiz als aftrap van het Biestemerk weekien.”

Vanaf dinsdag hadden de ondernemers de biestemerk sfeer in de winkels, en leuke biestemerk acties. Iedere kopende klant mocht de naam noteren, om zo kans te maken op een goed gevulde G.O.V tas. De kinderen konden de hele week speuren in de winkelstraten van Genemuiden. En wat waren er veel kinderen op de been. Echt zo leuk om te zien, ook hoe fanatiek ze waren! G.O.V. kijkt terug op een zeer geslaagde week en wenst de prijswinnaars heel veel plezier met hun prijzen.

Prijswinnaars G.O.V Biestemerk Speurtocht

Imre van de Steeg

Lottus Tippe

Jetske Brouwer

Prijswinnaars goed gevulde G.O.V tas:

D.van Dijk

De Lange

L. Aubri

Mevrouw van der Bunt

Van Ittersum

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500