Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gewijzigde datum inleveren gevulde schoenendozen

Geplaatst op: 16 november 2020

(Ingezonden) In Europa is het coronavirus nog steeds niet weg. Momenteel lopen in Roemenië de besmettingen ook op. De situatie is daar schrijnend, ook omdat gezondheidszorg daar op een andere manier geregeld is, dan in Nederland. Ook dit jaar gaan we vanuit Genemuiden ouderen en kinderen met Kerst blij maken met een goed gevulde schoenendoos. Deze worden uitgedeeld in tehuizen en bij mensen thuis in de omgeving van Osorhei, Roemenie. Deze gemeente is partnergemeente van de Hervormde Gemeente Genemuiden. U kunt thuis (met uw kinderen) de schoenendoos vullen en versieren.

De schoenendozen kunnen ingeleverd worden op D.V. dinsdagavond 17 november van 19.30 uur tot 20.30 uur in het Hervormd Centrum. Wilt u wel even aangegeven voor welk persoon de schoenendoos is bestemd (man/ vrouw/ jongen/ meisje)?

Wat mag er in de schoenendoos?

Schoolspullen: pennen, (kleur)potloden, schrijfblok, schriften, gummetje, puntenslijper, etui, liniaal, kleurboek (liever geen stiften, want die drogen snel uit).

Speelgoed: pop, auto, kleine bal, knuffel, puzzeltje, ballonnen, knikkers, springtouw, muziekinstrumentje, bellenblaas (goed dichtdraaien!!) Doe er GÉÉN oorlogsspeelgoed of spullen met batterijen in.

Toiletartikelen: haarspeldjes, tandpasta, tandenborstel, kam of borstel, zeep, washandje, toilettasje, spiegeltje, shampoo. Vloeibare artikelen alleen als ze goed zijn afgesloten en dichtgeplakt zijn met plakband.

Overige: snoep wordt erg gewaardeerd! (Maar geen drop). Verder kun je nog denken aan een; draagtas, slippers, pet, T-shirt, plastic bekers.

Een doos vullen voor man/vrouw

U/jij kunt ook een schoenendoos vullen voor volwassen personen. Denk dan bijv. aan pakjes soep, suiker, meel, pasta, rijst, olie, thee, koffie, zeep, tandpasta of shampoo.

Tijdens het afgeven van de doos vraagt men u een mondkapje te dragen, vooraf de handen te reinigen en binnen te komen via de hoofdingang van het HC. De zaal verlaten kan via de zij ingang.

Voor vragen kunt u terecht bij: bart@hervormdgenemuiden.com | 06-38489122

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500