Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Prijzenpot goed gevuld bij Sinterklaasbingo van GOV

Geplaatst op: 24 november 2020

De Genemuider Ondernemers Vereniging organiseert na het daverende succes van de online Biestemerk Quiz nu ook een online Sinterklaas Bingo voor jong en oud. Iedereen kan op Pakjesavond kans maken op prachtige spullen en waardebonnen uit de rijkelijk gevulde prijzenpot. 

“We houden in de studio van Conceptum een online Sinterklaasbingo. Sint noemt de balletjes op en die kruis je vervolgens aan op een vooraf gekochte kaart”, legt mede-initiatiefneemster Anneke van Dijk uit. “We beginnen op 5 december s’ avonds met een kinderbingo. Meedoen kan voor 5,00 euro en het leuke is dat de bingokaart tegelijkertijd ook een waardebon is. Na afloop kun je deze inwisselen bij de Top1Toys of bij Bitterzoet. Zo hebben alle kinderen prijs”, vertelt Anneke. Ook gezinnen die minder te besteden hebben, kunnen met hun kinderen meedoen. Kinderkaarten voor de Sinterklaasbingo zijn voor hen kosteloos aan te vragen bij de gemeente.

Na de korte pauze is de grote Sinterklaasbingo voor jongeren en volwassenen. “We hebben vijf rondes met echt mega dikke prijzen. Van een waardebon ter waarde van 500,00 euro tot een gloednieuwe wasmachine. Nee, dit is echt een bingo zonder rommel. Verder hebben we twee reporterpieten die tijdens de livestream de straatprijs gaan uitreiken. Het wordt een superleuke avond. Iedereen kan thuis achter de laptop of televisie meespelen”, sluit Van Dijk af.

Meer info of kaarten (á 17,50 per stuk) zijn verkrijgbaar bij Vivaldi, De Groene Lantaarn en Conceptum. In verband met Sinterklaasdrukte begin december vragen de winkeliers u vroegtijdig langs te komen voor een kaart.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500