Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kaaihoffelijk thuis genieten met Kerst

Geplaatst op: 25 november 2020

(Adv.) Over precies een maand is het Kerst. Het wordt dit jaar een Kerst die we met elkaar heel anders zullen beleven en herinneren. De Kaaihof bezorgt je graag een onvergetelijke en bovenal onbezorgde Kerst thuis. “Samen met ons keukenteam hebben we een prachtig kerstmenu samengesteld, die we tijdens een speciale kerstshoot al hebben voorgeproefd”, aldus een enthousiaste Harold en Jennifer van de Kaaihof.

Normaal gesproken zijn de voorbereidingen voor de drukke decembermaand bij de Kaaihof al in volle gang.  Sinds de tweede sluiting zijn alle geplande feestjes, kerstborrels en de kerstpakkettenmarkt helaas geannuleerd. “Echt veel tijd om bij de pakken neer te gaan zitten was er niet, want met feestelijke lunchboxen voor thuis, weekendspecials bij Buitenbosch en het samenstellen van een prachtig kerstmenu hebben we de tijd zinvol benut. Met een extra lang Kerstweekend, met de zondag als soort van 3e kerstdag, hopen wij het succes van Pasen natuurlijk te mogen overtreffen.”

Met het speciale kerstmenu van de Kaaihof zet je gemakkelijk een feestelijk mini-buffet of diner op tafel. De veelal 2-persoons porties zijn uit te breiden met diverse andere (bij-)gerechten. “Ons kerstmenu bestaat onder meer uit onze welbekende carpaccio, pekingeend, chateaubriand en een gevulde kerstrollade, maar we hebben ook soepjes, salades en een fantastische grand dessertbox. Dat wordt drie dagen lang smullen!”

Stel nu je eigen Kerstdiner of -minibuffetje voor thuis samen in de webshop van de Kaaihof op www.dorpsplein-genemuiden.nl of haal het bestelformulier op bij Buitenbosch aan de Markt 1. Bestellen is mogelijk t/m 20  december. Bestellingen kunnen op donderdag 24 december vanaf 10.00 uur bij de Kaaihof opgehaald worden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500