Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ichthus in het teken van de Pietenfactor

Geplaatst op: 26 november 2020

(Ingezonden) Op kindcentrum Ichthus hebben de kinderen een nieuwe versie van de X-factor. Namelijk de P-factor. (De Pietenfactor)

Al wekenlang wordt al het personeel uitgedaagd om mee te doen aan deze P-factor. Verder zoekt de Sint dit jaar een aantal hulppieten om op vrijdag 4 december de cadeautjes naar de kinderen van kindcentrum Ichthus te brengen. Vanwege corona is het helaas niet mogelijk dat hij zelf komt. “We zijn zeer benieuwd wie uiteindelijk de hulppieten worden. Meester Thomas, leerkracht groep 8 en tevens onze muziekmeester maakt in ieder geval grote kans! Hij bedacht voor deze week zelfs een heuse muziekclip voor de P-Factor”, aldus de school.

Bekijk hier de video van de P Factor.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500