Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Twee vliegen in één klap na avond carbidschieten

Geplaatst op: 28 november 2020

Een te vroege carbidschieter moet gaan zoeken naar een nieuwe melkbus. Toen hij gisteravond laat een paar stevige knallen over Genemuiden liet klinken was daar opeens de politie. In dezelfde situatie kreeg iemand een rijverbod.

De agenten namen de melkbus in beslag en kondigden aan dat deze op de schroothoop zal eindigen. Terwijl een agente stond te wachten op een collega die de melkbus mee zou nemen kwam er een bromfietser polshoogte nemen bij de situatie. De man bleek te diep in het glaasje te hebben gekeken. De beginnende bestuurder kreeg een rijverbod en een proces-verbaal aan de broek.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500