Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schaapsteeg vanaf 7 december afgesloten

Geplaatst op: 1 december 2020

Fotorechten: Google

Op 7 december 2020 start Schagen Infra met onderhoud aan de Schaapsteeg. Tot ongeveer 18 december 2020 is de Schaapsteeg afgesloten voor al het verkeer met uitzondering van (brom)fietsers. Zij kunnen gebruik blijven maken van het fietspad.

Op het weggedeelte tussen de Groene Steeg en huisnummer 1-4 aan de Schaapsteeg vervangt de Schagen het asfalt. Vervolgens wordt er een bermverharding aangebracht. De verwachting is dat de werkzaamheden ongeveer tien werkdagen duren. Deze planning is sterk afhankelijk van het weer.

Werkzaamheden gaan in 2021 verder
In januari 2021 reconstrueert aannemer Schagen het weggedeelte van Schaapsteeg 1-4 tot en met de aansluiting van het fietspad nabij Kamperzeedijk. Ook het laatste gedeelte van de Schaapsteeg, de aansluiting op de N760, wordt in 2021 aangepakt. Wanneer deze werkzaamheden precies plaatsvinden, is nog niet bekend.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500