Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Roemenië ervaart gevulde dozen als hartverwarmend

Geplaatst op: 2 december 2020

De goedgevulde schoenendozen die afgelopen week werden afgeleverd in Roemenië zijn inmiddels uitgedeeld aan lokale bevoling. Initiatiefnemers Alinda Visscher en de Hervormde Gemeente melden dat het in totaal om 800 dozen gaat.

Visscher vult aan: “Heel veel kinderen hebben geweldige mooie dozen gemaakt. Bedankt hiervoor en ook voor de giften! De dozen worden uitgedeeld door de medewerkers van het CE huis in Oradea. De situatie is momenteel erg schrijnend vanwege corona. De kinderen mogen momenteel niet naar school en zijn veel thuis. De schoenendozen zullen meer dan welkom zijn bij de kinderen en hun familie.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500