Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Teampresentatie wedstrijdteams acrogym een groot succes

Geplaatst op: 2 december 2020

Op vrijdag 27 november vond de jaarlijkse teampresentatie van de acroselectie van EGSV plaats. Anders dan andere jaren was er dit jaar geen bomvolle tribune met trotse familieleden en vrienden maar zaten zij dit jaar thuis voor de livestream. De livestream was in handen van Roelof Jan Wentink en deze zorgde er voor dat alle nieuwe wedstrijdoefeningen goed in beeld werden gebracht door het thuisfront. Alita Hoekman was aanwezig om foto’s te maken van de teams op de wedstrijdvloer.

Met veel nieuwe teams was het voor de meiden erg spannend om de oefening voor het eerst te tonen voor een officiële jury, gelukkig mocht deze wel in de zaal aanwezig zijn met uiteraard 1,5 meter afstand onderling. Dit jaar waren er ook mooie prijzen te winnen tijdens de teampresentatie, de leiding vond dat de meiden mochten beloond worden voor hun prestaties al zo vroeg in het seizoen. Met dank aan Bosch Bloemen was er voor iedere sporter een medaille om mee naar huis te nemen.

Daarnaast werden er ook twee bekers beschikbaar gesteld, er was een beker te verdienen voor het team met de hoogste technische score en een beker voor het team met de hoogste artistieke score. De hoogste technische score werd behaald door Leonie Oudenaarden en Marit Pelleboer, zij hebben de minste technische aftrek gekregen van de jury.

Het team met de hoogste artistieke score bestond uit Lieke van dijk en Pascalle Veenhof.  Dit is een gelegenheidsteam wat speciaal voor deze teampresentatie een oefening heeft gemaakt in drie weken tijd. Zij mogen op dit moment helaas niet met hun vaste team trainen omdat deze partners 18 jaar zijn, des te knapper is de prestatie wat dit tweetal heeft geleverd.

Tijdens de teampresentatie hebben we ook het “vloggen” weer opgepakt, wilt u een idee krijgen van hoe het er achter de schermen aan toe ging? Bekijk onder de foto’s de video.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500