Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Trainers Sportclub te gast bij Geloofs Gesprekken

Geplaatst op: 2 december 2020

De Gereformeerde Kerk organiseert al een flink aantal jaren Goed Nieuws diensten. Door Corona blijkt het lastig om een vergelijkbare ‘digitale’ beleving neer te zetten. “Daarom is er nagedacht over een laagdrempelig alternatief concept: 3G Geloofs Gesprekken Genemuiden. We willen lokale mensen aan het woord laten. Zij kunnen een getuigenis delen of wat vertellen over hun visie op een bepaald onderwerp”, aldus de kerk.

Een aantal weken geleden was het eerste gesprek en aanstaande zondag 6 december staat om 19.00 uur het tweede gesprek gepland. Hans Broer gaat dan in gesprek met Marcel Westerink en Joshua Agteres, afgewisseld met een aantal mooie liederen. Het thema is: ‘Geloven is doen!’. Het gesprek is te volgen via www.kerkdienstgemist.nl en duurt een half uur tot drie kwartier.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500