Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Welke buren slepen de straatprijs in de wacht bij Sint Bingo?

Geplaatst op: 2 december 2020

Deze foodtruck rijdt zaterdag door Genemuiden.

De voorbereidingen zijn in volle gang voor de G.O.V Sinterklaas Bingo aanstaande zaterdag 5 december. Het pakhuis van de Sint is ingericht en de mega prijzen zijn onderweg vanuit Spanje.

“Natuurlijk missen we allemaal Sinterklaas in het straatbeeld, maar met de GOV SinterklaasBingo, hopen we toch het Sinterklaasfeestje op een veilige manier samen te vieren. Aan de enthousiaste reacties te horen, hebben jullie er ook allemaal zin in”, vertelt Anneke van Dijk namens de GOV.

Vanaf 19.00 uur zit Sinterklaas klaar om de getallen te noemen voor de kinderbingo. En maken de kinderen kans op mooie prijzen! Bijvoorbeeld een mooi playmobil pakket, lego pakket of fiets! Rond 21.00 uur gaat Sinterklaas rusten en nemen Roger Klaver en Klaas Jan Barneveld de presentatie over voor de volwassenbingo. Ook hier zijn echt mega prijzen te winnen! Een 2D Designplan van Jan Buitink interieur, reischeque, Kledingcheque van 250 euro (te verzilveren bij de kledingwinkel naar keuze) LG wasmachine ter waarde van 499 euro en nog veel meer!

Natuurlijk zijn net als bij de Biestemerkquiz de razende reporters er ook weer bij! Richard Ruig en Benny Breman gaan deze avond op pad als Ruige Piet & Video Piet. De heren zorgen weer voor leuke spontane verrassingen misschien wel bij deelnemers op de stoep. Dus zorg dat de bel het doet, en dat je er netjes bij zit. Stel de pyjama of huispak dus even uit voor later op de avond.

Hoor je de bel tijdens de derde rond, bel dan snel naar de studio, krijgen we jou als eerst aan de lijn? Dan win jij de straatprijs en komt Gerrald van Dijk met zijn Foodtruck de straat binnen rijden, en wint de hele straat een heerlijke warme hap van Van Dijk Brasserie.

Geen tijd om loten te kopen in de winkel? Bestel dan uw bingokaarten online op sinterklaasbingogenemuiden.nl, de bingokaarten worden dan gratis bij u thuisbezorgd!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500