Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Maak het eigen, maak het uniek, kies voor fotobehang

Geplaatst op: 3 december 2020

(Advertentie) Steeds meer mensen besluiten om aan de slag te gaan met hun huis. Niet heel verwonderlijk aangezien de meeste mensen in de regio meer tijd thuis doorbrengen dan ooit; voorzichtigheid is geboden met de huidige situatie. Maar elke dag tegen de IKEA-meubels aankijken, het behang dat je al jaren aan de muur hebt en de krassen op de vloer tellen, dat is niet aan iedereen besteed. Vandaar dat de kans groot is dat ook jij de buren regelmatig in de weer hoort met gereedschap, machines en materiaal; het is tijd om ervoor te zorgen dat je je weer prettig voelt in je huis.

Hoe je dat het beste doet? Door je woning weer eigen te maken!

Voorbij aan de mode en trends?

Mode en trends hebben altijd een grote rol gespeeld bij het inrichten van de woning. Maar wat is de mode en rage waard wanneer je niemand over de vloer krijgt? Op die momenten kun je beter kiezen voor wat je zelf echt graag wilt in je huis. Vandaar dat veel mensen teruggegaan zijn naar wat zij echt zelf willen. En wat dat is, dat hangt helemaal van jou af.

Zo kun je ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met het aanpassen of maken van meubels wanneer je een beetje handig bent. Met resthout heb je vaak al een prima basis om aan de slag te gaan; al heb je vaak wel wat extra materiaal nodig (zoals het tafelblad zelf). Andere mensen kiezen ervoor om online te gaan winkelen en prullaria aan te schaffen waarbij de eigen smaak de voorkeur heeft.

Een zeer makkelijke manier om je eigen stijl en invloeden in je woning te implementeren, is door te kiezen voor foto’s. Fotobehang van behangwereld is zo mogelijk een nog veel makkelijkere oplossing, omdat je dit zo groot of klein kunt maken als je zelf wilt. Helemaal fan van de Zwitserse Alpen of juist de Middellandse Zee? Zoek een goede foto met een hoge resolutie en je kunt het direct in je woonkamer of thuiskantoor hangen.

Ga jij aan de slag met je woning?

De huiskamer gezellig maken, een thuiskantoor bouwen, een nieuwe indeling voor de slaapkamer; er zijn meer dan genoeg mogelijkheden wanneer je aan de slag wilt gaan. Het is belangrijk dat je voor jezelf bepaalt waar jij begint. Het meest logische is te beginnen waar je de meeste tijd doorbrengt; of juist de minste tijd wanneer je even rustig wilt kunnen experimenteren met de mogelijkheden zonder er elke dag tegenaan te moeten kijken.

Heb je geen idee wat de mogelijkheden zijn of ben je niet zo handig? Zoek dan naar inspiratie op het internet of neem een specialist in de arm. Bij de belangrijkere en gevaarlijkere klussen (zoals stroom aanleggen in natte ruimtes) is dat altijd een goede keuze; je woning aanpassen naar je eigen stijl is een prima zet, maar de veiligheid moet wel voorop blijven staan.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500