Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

’t Olde Staduus wil ‘corona-expostitie’ rond Pasen

Geplaatst op: 4 december 2020

Als het aan Co Mateboer ligt komt er in volgend voorjaar een speciale expositie over corona. Mateboer en ’t Olde Staduus hopen dat veel plaatselijke amateurkunstenaars mee willen doen aan het initiatief.

“Graag willen we onze lokale kunstenaars uitnodigen hun gevoelens eens op het doek te zetten of op een andere manier uit te beelden, zoals bijvoorbeeld in aquarel, tekening, houtsnijwerk, textiel e.d. We hopen op een veelzijdige inbreng. Niet alleen de sombere kanten, maar ook uitingen van humor, hoop en verwachting zijn welkom. Het gaat om wat de amateurkunstenaar ziet, voelt, weet en ervaart. Het wordt als het ware een spiegel van onze samenleving. Bezig zijn in groepsverband ligt stil. Nu dat niet kan, ligt er nu een uitdaging voor de liefhebber persoonlijk. Iedereen die dit aanspreekt: Graag voor DV. 20 december reageren. We denken aan het exposeren rond Pasen”, vertelt Mateboer.

Voor meer info: Co Mateboer 038-3855186, maar bij voorkeur per mail: jmateboer@solcon.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500