Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sint van Genemuiden te zien bij Paul de Leeuw op RTL

Geplaatst op: 5 december 2020

Paul de leeuw heeft de Sinterklaas van Genemuiden uitgenodigd om naar de speciale show “Sint & Paul pakken uit”’ te komen. Dit was zaterdagavond te volgen om 21.25 uur op RTL 4. Hij was te herkennen aan het bordje ‘Genemuiden’ op de staf.

De voorgaande jaren had Paul de Leeuw veel succes op RTL 4 met zijn hilarische Sinterklaasshow Sint & Paul pakken uit en dus keert het programma ook dit jaar weer terug op Pakjesavond. Samen met de Sint bezorgt De Leeuw een aantal Nederlanders een warme avond. Daarbij zijn enkele tientallen hulpsinterklazen uitgenodigd, waaronder de Genemuider sint. Hij figureerde in de uitzending die dinsdag is opgenomen.

De Sinterklaasshow van Paul de Leeuw is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een geliefde RTL-traditie. Het programma is iets later op de avond te zien dan de tegenhanger van de publieke omroep, omdat deze Sinterklaas (in wie sommigen acteur Hans Kesting kunnen herkennen) iets meer schuurt en niet op zijn mondje gevallen is. Hoewel Sinterklaas door zijn hoge leeftijd in de risicogroep valt, is hij vastbesloten om zoveel mogelijk cadeaus zelf uit te delen. Dat gebeurt dit jaar vanwege het coronavirus niet alleen in de studio: samen met De Leeuw trekt hij in een bus het land door om mensen te verrassen. Zo proberen ze hen in dit moeilijke jaar toch een feestelijk gevoel te geven.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500