Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Aangehouden twintigers uit Almere weer op vrije voeten

Geplaatst op: 7 december 2020

Twee verdachten uit Almere die afgelopen zaterdag- op zondagnacht zijn aangehouden in Genemuiden staan weer op vrije voeten. Het duo reed door de stad met afgedekte nummerplaten en een hamer in de auto.

De mannen, beide 22 jaar, werden aangehouden vanwege voorbereidingshandelingen voor mogelijke diefstal. In de loop van de zondag zijn ze weer vrijgelaten volgens politie-persvoorlichter Ellen Prummel.

De fiets die de politie vorderde om achter een van de twintigers aan te gaan is weer bij de rechtmatige eigenaar. Of het om dezelfde heren gaat als bij de poging tot inbraak bij VWC kan de politie nog niet zeggen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500