Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sint volleybalt er op los bij De Ruutvoorn

Geplaatst op: 7 december 2020

Zaterdag 5 december speelde de jeugd van Ruutvoorn een volleybal mix toernooi. Alle jeugd werd over 6 teams verdeeld en namen het tegen elkaar op. De teams waren aan elkaar gewaagd want de setstanden lagen erg dicht bij elkaar.

In de pauze kwam de Goedheiligman langs. Die was sportiever dan je zou verwachten. Na wat tips ging zijn serve niet meer door het dak van d’Overtoom maar netjes over het net. De Sint en zijn pieten hadden een aardigheidje voor de jeugd mee genomen. Na afloop was er wat drinken en een lekker broodje. Het was een leuk en sportief toernooi.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500