Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stanleymessen gevonden bij kluiscontrole Agnieten College

Geplaatst op: 8 december 2020

Directeur Gert Voerman is tevreden over de ‘buit’ van de kluiscontrole die vandaag werd gehouden op het Agnieten College. “Alleen twee stanleymessen. De jongens gaven aan deze te gebruiken tijdens het werk”, vertelt de directeur van de Sluziger school waar ook veel Genemuider jeugd onderwijs volgt.

Naast de twee messen werden geen andere bijzondere dingen aangetroffen. Wel krijgen de eigenaren van de stanleymessen een gesprek op school dat dit niet de bedoeling is.

De actie is vooraf aangekondigd bij de ouders. “We zeiden dat er de komende weken zo’n controle zou plaatsvinden. Dat was dus vandaag”, legt Voerman uit. Wijkagenten Johan Bouma en Charissa Borgmeier zijn tevreden: “Het zag er goed uit.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500