Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Aftellen voor een Kaaihoffelijk kerst

Geplaatst op: 11 december 2020

(Adv.) Afgelopen dinsdag is duidelijk geworden dat we thuis met een klein gezelschap Kerst mogen vieren. Voor de horeca is er nog steeds geen perspectief geboden wanneer ze weer open mogen. Harold en Jennifer van de Kaaihof krijgen vaak de vraag van mensen of ze hun ergens mee kunnen helpen? “Dan kan zeker, door het kerstmenu bij de ons te bestellen!  Daarmee steun je niet alleen de Kaaihof in deze lastige tijd, maar bezorg je ook jezelf een onbezorgde en smaakvolle kerst”, vertellen de uitbaters.

Met het speciale kerstmenu van de Kaaihof zet je gemakkelijk een feestelijk mini-buffet of diner op tafel. Er is voor elk wat wils met o.a. de welbekende carpaccio tot Zwolse mosterdsoep, maar ook echte kerstklassiekers zoals varkenshaas en chateaubriand. Je kunt je eigen kerstmenu samenstellen via het online bestelformulier op www.dorpsplein-genemuiden.nl of middels het papieren bestelformulier, die bij Buitenbosch af te halen is en ook weer ingeleverd kan worden.

Je kerstmaaltijd maak je helemaal af met een feestelijk dessert, bijvoorbeeld de grand dessertbox met tiramisu, amarettokoekjes mousse, chocolade moelleux, yoghurtbavarois en Italiaanse canolli’s (ook lekker voor bij de koffie). Een lust voor het oog en je mond! En meer dan genoeg om met 6 personen van te smullen of met 2 personen drie dagen lang van te genieten!

Bestel tijdig
Bestellen is in principe mogelijk tot en met 20 december, maar wacht niet te lang, want VOL = VOL! Je bestelling is op donderdag 24 december bij de Kaaihof af te halen. Om drukte te voorkomen werkt de Kaaihof met vooraf bepaalde tijdsblokken.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500