Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Raymond Spijkerman nieuwe zwembadmanager SZZ

Geplaatst op: 11 december 2020

In verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van manager Rob Spijkerman, heeft het stichtingsbestuur deze week besloten in de ontstane vacature Raymond Spijkerman met ingang van 1 januari 2021 te benoemen tot hoofdmanager-zwembadmanager.

Het bestuur ziet in Sluziger Raymond de ideale opvolger. Hij werkt sinds 2004 bij de zwembaden en is prima op de hoogte met de ontwikkelingen en functioneerde al geruime tijd als locatiemanager. Sinds de coronacrisis heeft Raymond zijn leiderschapskwaliteiten laten zien in de regelingen en contacten om de zwembaden en het personeel door de deze crisis te loodsen.

Het feit dat de familie Spijkerman ook een commerciële zwemschool heeft, hoeft volgens SZZ-voorzitter Roel Huls niet te betekenen dat er sprake kan zijn van belangenverstrengeling: “Dat staat los van elkaar en hier zijn duidelijke afspraken over gemaakt. Daarnaast is er nog altijd het stichtingsbestuur dat besluiten neemt. We zijn blij met zwemschool Nemo als huurder.”

Het bestuur feliciteert Raymond Spijkerman met zijn benoeming en wenst hem veel succes en plezier, ook in de samenwerking met het personeel, gemeente, organisaties, verenigingen en allen die gebruik maken van de zwembaden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500