Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

BAKchallenge van Margriet Eenkhoorn krijgt Kerst-editie

Geplaatst op: 14 december 2020

De BAKchallenge van Margriet Eenkhoorn is zo’n succes, dat het initiatief richting de Kerst een vervolg krijgt. In aanloop naar Kerstavond kan jong en oud weer iets lekkers bakken voor iemand die wel wat aandacht kan gebruiken.

Begin november begon Eenkhoorn met het initiatief om te bakken voor een ander. Men kon zich opgeven voor de BAKchallenge en na het ontvangen van het boodschappenlijstje en een instructievideo kon je aan de slag. Het baksel kon je weggeven aan iemand die het verdiende en op die manier bereikte de challenge zijn doel: meer omzien naar elkaar in deze periode.

De eerste vier recepten waren een groot succes volgens Margriet: “Ruim 200 mensen vanuit heel Nederland hebben zich onlangs aangemeld voor de BAKchallenge. De afgelopen weken hebben zij elke week een makkelijk recept en een how-to-do filmpje ontvangen. Soms dezelfde dag kregen we al een foto van het eindresultaat of een berichtje van een ‘bakker’ of ‘ontvanger’. Met heel veel plezier en liefde is er gebakken en uitgedeeld. Het doel ‘omzien naar elkaar’ van de BAKchallenge is zeker geslaagd.”

Eenkhoorn geeft een vervolg aan de challenge: “De maatregelen worden waarschijnlijk nog strenger dus geven we speciaal voor kerst hier nog een vervolg aan. We gaan nog een extra bakfilmpje delen. Het is een makkelijk recept zodat iedereen mee kan doen. Deel het eindresultaat uit voor kerst (kerstavond zou leuk zijn!). Dus heb je de eerste BAKchallenge gemist? Dan kun je alsnog meedoen met deze KERSTversie.”

“In het kort: Meld je gratis aan en ontvang een week voor kerst een email met een how-to-do filmpje van een makkelijk recept. Maak van je eindresultaat een mooi cadeau. Breng dit naar familie, vrienden of onbekenden die wel iets lekkers kunnen gebruiken. We hopen met deze kerstactie heel veel mensen te bereiken. Aanmelden kan door te klikken op deze link. Al meegedaan? Dan hoef je je niet weer aan te melden. Alle bakfilmpjes van de afgelopen 4 weken zijn te vinden op www.vindiklekker.net onder het kopje BAKchallenge.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500