Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerstconcert door lokale organisten in Grote Kerk

Geplaatst op: 14 december 2020

Op D.V. 24 december zal er in de Grote kerk van Genemuiden een kerstconcert gehouden worden. De organisten Jan Rutger Voorhorst, Erik Eenkhoorn, Herbert Post en Jarne Eenkhoorn hebben samen de handen ineengeslagen. Ze hebben een muzikaal programma samengesteld met als rode draad Advent en Kerst, met in de hoofdrol het Zwier van Dijkorgel.

Tijdens deze avond is er een collecte t.b.v. het vorig jaar gerestaureerde het Zwier van Dijkorgel. Deze zal via een QR-code te zien zijn tijdens de livestream. Vanwege de coronamaatregelen kunnen er geen bezoekers toegelaten worden.

De avond start om 20:30 uur en zal te zien en te horen zijn via de kerkomroep en de YouTube pagina van de Grote kerk. Deze is te vinden door te zoeken op ‘Kerkomroep Grote kerk’. Er is ook een mogelijkheid mee te luisteren via de kerkradio van de Hervormde kerk.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500