Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kappers draaien overuren en laatste omzet van 2020 (video)

Geplaatst op: 15 december 2020

Tot maandagavond 23.59 uur doorknippen was voor veel kapsalons geen uitzondering. In de hele kop van Overijssel hadden kappers vanavond topdrukte. De ‘Actueelsites’ maakten een rondje langs de velden.

In Genemuiden is het niet anders dan in de rest van de omgeving. In aanloop naar de Kerst worden de laatste krulspelden gezet bij de dames die graag netjes voor de dag komen. Bij Double Boost Hairstyling waren de plekken tot 20.30 uur al gereserveerd. Daarna stond er vijf man klaar om mensen zonder afspraak te knippen. Dat liep storm, er stond zelfs een rij voor de zaak.

(De dames die graag goed geknipt voor de dag komen tijdens Kerst, stonden vanavond voor de deur van Double Boost Hairstyling. Tekst gaat verder onder de foto)

In Vollenhove, bij kapsalon Elo aan de Kerkstraat, komt de ene klant naar de andere binnen. Mensen die nog een plaatsje konden krijgen lieten deze kans niet aan zich voorbij gaan. Dames die nog even in de verf kunnen om de plukjes uitgroei te camoufleren springen in de stoel. René Lok en twee collega’s proberen de drukte bij te benen en de rij met wachtenden weg te werken.

(In vlot tempo worden veel Venosen nog even bijgeknipt, zo ook bij Elo aan de Kerkstraat. Tekst gaat verder onder de foto)

Een extra bittere pil voor Emma Bosma van ‘Porem’ uit Zwartsluis. Afgelopen zomer opende ze haar zaak waardoor er nog geen extra spaarpotje is opgebouwd. “Gelukkig woon ik nog thuis, dat scheelt wel een hoop. Leuk is anders, maar ik snap wel dat ze de kapsalons sluiten. Vandaag had ik meer dan 20 klanten die nog even snel langs wilden komen. Op den duur moest ik ook ‘nee’ verkopen”, vertelt Bosma.

Verslaggever Jan Blei zat bij Emma in de stoel vanavond.

Gepubliceerd door Robert Jansema

One thought on “Kappers draaien overuren en laatste omzet van 2020 (video)

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500