Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Action moet deuren sluiten van kabinet

Geplaatst op: 16 december 2020

Gisteren was het al rustig bij de Action - Foto: Erik Eenkhoorn

Het kabinet wil dat de Action, dus ook die in Genemuiden, de deuren sluit. 

Het kabinet heeft vanmiddag besloten dat winkels tijdens de lockdown alleen open mogen als ze minimaal 70 procent van de omzet halen uit ‘essentiële producten’, zoals voedingsmiddelen en hygiëneproducten. Dat was 30 procent. Action komt niet aan het nieuwe percentage.

Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge vulde aan: “Het is niet het moment om de randen van regels op te zoeken.” Het kabinet voelde zich gedwongen om de regels aan te passen omdat steeds meer winkelketens de deuren wilden openen.

Gepubliceerd door Robert Jansema

4 thoughts on “Action moet deuren sluiten van kabinet

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500