Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Woonzorgcentrum De Meente blikt terug op bitter 2020 (video)

Geplaatst op: 16 december 2020

Afgelopen jaar mag voor woonzorgcentrum De Meente gerust het zwaarste jaar sinds haar bestaan genoemd worden. 

“We zullen het moment dat we op slot moesten nooit vergeten. Voor zowel de bewoners, het personeel als het bestuur was dat heel zwaar”, vertellen Marco van Lente en Klaas Bakker. “Toch was het heel mooi om te zien hoe de mensen in Genemuiden met de bewoners meeleefden. Er werden allerlei acties op touw gezet om het leed te verzachten”, aldus de bestuurders. Pieter Polman ging langs voor een uitgebreid interview en een terugblik op 2020.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500