Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Samen met de buren zingen op kerstavond

Geplaatst op: 18 december 2020

De programmamakers van de CBO roepen op om tijdens kerstavond gezamenlijk met buren om 22.00 uur ‘Stille Nacht’ en ‘Ere zij God’ te zingen. Verder geeft burgmeester Bilder die avond een toespraak op de radio. 

Het programma van de CBO op ZwartewaterFM start 24 december om 21.30 uur met de woorden van Bilder. Daarna kunnen buren om 22.00 uur gezamenlijk de kerstliederen zingen op de stoep. Om ervoor te zorgen dat iedereen gelijk inzet, wordt geadviseerd de radio aan te zetten via de 107,30 MHz. Mensen met een instrument wordt gevraagd mee te spelen in de straat.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500