Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verzoekplatenprogramma bij de CBO op tweede kerstdag

Geplaatst op: 19 december 2020

Komende week zal de programmering van de CBO zijn aangepast op de kerstdagen. Juist in deze lockdown heeft de Christelijke Bejaarden Omroep besloten om op tweede kerstdag van 19.15 tot 20.15 een verzoekplatenprogramma uit te zenden. Een aantal medewerkers zullen deze avond in de studio in Genemuiden zijn. Het is tijdens de eerste lockdown gebleken dat deze uitzendingen voor de luisteraars een lichtpunt in de week zijn, iets waar ze naartoe leven.

Wilt u voor uw vader, moeder, opa of oma, die met de kerst minder bezoek kan ontvangen, een kerstboodschap met een mooi kerstlied aanvragen, dan kan dat door te bellen met het nummer 038-3856479 of te mailen naar info@cbozwartewaterland.nl. Er wordt door de luisteraars erg uit gezien naar dit verzoekprogramma, schroom dus niet om te bellen of te mailen, de CBO is de hele week bereikbaar.

Verder kunt u op 24 december luisteren naar een samenwerking tussen een aantal kerken en de CBO. De burgemeester zal een toespraak houden en we willen iedereen oproepen om na de toespraak om 21.30 uur mee te zingen vanuit de voordeur met de liederen. Verder zal er op de gebruikelijke tijden uitzending zijn met diverse kerstspecials!

De CBO is te ontvangen via 107.3FM op de CAI op 104.1 en via https://www.cbozwartewaterland.nl/live-radio-luisteren

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500