Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dealer Dagen bij Renault Van Kesteren in aangepaste vorm

Geplaatst op: 21 december 2020

(Adv.) De showroom van Renault Van Kesteren is momenteel gesloten, vanwege de nieuwe lockdown. De Renault Dealer Dagen vinden daarom in een aangepaste vorm plaats. “We snappen dat onze klanten momenteel wat anders aan hun hoofd hebben”, vertelt Wimfried van Kesteren. Wie toch interesse heeft in een nieuwe Renault-personenauto kan tot en met 4 januari 2021 profiteren van Dealervoordeel tot 3.000 euro. 

Daarbovenop komt nog eens extra Eindejaarsvoordeel, tot wel 500 euro. Verder geeft Van Kesteren, met vestigingen in Kampen en Zwartsluis, een borrelbox van Bar & Restaurant At Sea in Dronten cadeau.

Het Franse automerk houdt deze Dealer Dagen om zijn kernwaarde ‘Passion For Life’ aan het einde van dit bewogen jaar extra kracht bij te zetten. Dat draagt Van Kesteren uit door, bovenop het Dealer- en Eindejaarsvoordeel, een borrelbox van At Sea cadeau te doen aan zijn klanten, bij de aanschaf van een nieuwe Renault-wagen.

Wil je meer weten over de Dealer Dagen? Stuur dan een mail naar info@vankesterenrenault.nl. De medewerkers helpen je graag verder. Of kijk voor meer info op: https://acties.renault.nl/voordeel. In verband met de nieuwe lockdown heeft Van Kesteren coronarichtlijnen opgesteld. Deze vind je op www.vankesterenrenault.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500